Съновник

Кога и къде можете да се почувствате по-млади, по-стари, невероятно богати и щастливи, или напротив самотни, изплашени и объркани? Кога и къде можете да изживеете вълнуващи трепети и емоции с изключителна жена или вълшебен мъж? Кога и къде ви се дава шанс да общувате отблизо с вашия рок идол или любима кино звезда? Всичко това и много още невероятни преживявания могат да се случат не само в мечтите ви, но и по време на сън. Безспорно, емоциите по време на сън, не винаги отлитат веднага след събуждането ни и често остават с нас и ни владеят задълго. Съвсем естествено е съновиденията да ни вълнуват, впечатляват и карат да си задаваме куп въпроси, свързани със значението им. От древни времена хората са се опитвали да проникнат в скрития смисъл на това, което им се е явявало насън, да прозрат бъдещето чрез символиката на съня, да предричат не само своята, но и съдбата на цели поколения, държави и националности. Често сънищата се оказват пророчества, които предвещават войни, кардинални промени, бедствия и какво ли още не. В опита си да си обясним един от най-важните въпроси, кои сме ние и какво ни е подготвила съдбата, често насочваме своето внимание към съновиденията. Те са особено важни за нас в моментите, в които искаме да получим отговор на важен житейски въпрос.

Когато търсим знак от съдбата за нещо, което ни тревожи, отново отправяме взор към съновиденията. Сънищата и разбирането на символиката им са важни за нас и в моментите, в които искаме да разберем как да постъпим и се питаме имаме ли шанс за успех в дадено начинание. Любовта, бизнеса, здравето, това без съмнение са някои от най-важните въпроси, за които можем да намерим отговор в съня. Но кой може да ни помогне в разшифроването на съновиденията ни? Това е сайта www.sanovnika.com Тук ще намерите значението на предмети и състояния, които сте сънували. Това, което трябва да направите е да потърсите съответната дума и да прочетете всичко свързано с нейното значение във вашия сън.


За да тълкувате правилно съня е важно да знаете каква е вашата роля в него, какво е чувството, което ви владее веднага след събуждането ви, дори в кой ден от седмицата сте сънували съня. www.sanovnika.com е удобен и винаги може да ви бъде от полза, независимо от времето и място, където се намирате. Хората не могат да контролират сънищата си и често се случва да сънуват нещо, което ги смущава, засрамва или притеснява. В такива моменти е трудно и дори невъзможно да споделите свободно съня си с близките, но въпроса какво е неговото значение не ви дава мира. В подобни ситуации сайта www.sanovnika.com е на ваше разположение, защото именно тук можете да намерите отговор на въпросите си, без да се налага да питате други хора, да се тревожите излишно или да споделяте нещо, което не искате. Значението на различните символи в сънищата носи определени послания и често е просто предупреждение. Благодарение на сайта sanovnika.com, вие можете по-лесно да достигнете до същността и смисъла на вашите сънища, особено в случаите, когато те се повтарят или са толкова ярки, че не ви дават мира и искате на всяка цена да разберете какво точно означават. sanovnika.com е за хората, които искат да опознаят себе си и своите скрити желания, страхове и стремежи. Сънищата често се използват от психоаналитиците като метод за разбиране на личността и подсъзнанието на човека. Опознайте себе си чрез света на вашите сънища! Sanovnika.com ще ви помогне в това приключение!